Θα έρθει η μέρα που η γη θα εκλιπαρεί για τη ζωή της. Θα κλαίει με δάκρυα αίματος! Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να την βοηθήσετε ή να την αφήσετε να πεθάνει. Όταν θα πεθάνει θα πεθάνετε και σεις. (John Hollow Horn, Oglala Lakota, 1932)

True or false ?

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Απεργία στα φορτηγά: Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπ. Υποδομών


Χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς να βρεθεί η "χρυσή τομή" για την άρση της παύσης εργασίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων έληξε πριν από λίγο η συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών (κ. Δ. Ρέππα, Σπ. Βούγια και Χ. Τσιόκα) με τους εκπροσώπους του κλάδου.

"Το νομοσχέδιο δεν μπορεί να αλλάξει, ωστόσο τους διαβεβαιώσαμε ότι θα βρεθεί λύση για το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό τους", είπε αμέσως μετά τη συνάντηση στέλεχος του υπουργείου.
Αμετακίνητοι στις θέσεις τους παραμένουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, οι οποίοι τονίζουν ότι θα παραμείνουν τα οχήματά τους παρατεταγμένα στις εθνικές οδούς και αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των προέδρων των ομοσπονδιών από όλη τη χώρα, προκειμένου να συνεκτιμήσουν την κατάσταση.
"Εχουμε χάσει τα πάντα, τις περιουσίες μας, τα σπίτια μας και τη δουλειά μας... Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω", είπε αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος των ιδιοκτητών φορτηγών Γ. Τζωρτζάτος.  
Σημειώνεται ότι οι πρώτες ελλείψεις στα βενζινάδικα είναι ορατές. Αν και τα ιδιωτικής χρήσης βυτιοφόρα ανεφοδιάζουν κανονικά τα πρατήρια καυσίμων, ωστόσο πολλά από τα δημόσιας χρήσης βυτιοφόρα πραγματοποιούν παύση εργασίας, καθώς δεν έχει ακόμη αρθεί η επιστράτευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου