Θα έρθει η μέρα που η γη θα εκλιπαρεί για τη ζωή της. Θα κλαίει με δάκρυα αίματος! Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να την βοηθήσετε ή να την αφήσετε να πεθάνει. Όταν θα πεθάνει θα πεθάνετε και σεις. (John Hollow Horn, Oglala Lakota, 1932)

True or false ?

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

"Να δώσει ο Obama στην δημοσιότητα τα αρχεία για τα UFO

Το 19ο Διεθνές Συνέδριο UFO, στο Λόφλιν της Νεβάδα είναι γεγονός. Για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 21-27 Φεβρουαρίου, όσοι παρευρεθούν στο συνέδριο αυτό  θα έχουν την τύχη να συναντήσουν καταξιωμένους επιστήμονες από όλο τον κόσμο και να συζητήσουν μαζί τους όλα τα μεταφυσικά θέματα που τους απασχολούν ή τους ιντριγκάρουν συμπεριλαμβανομένων φυσικά  και των UFO. Από πού προέρχονται; Πότε θα μας επισκεφθούν και γιατί; Τι θέλουν από εμάς;

Συγγραφείς, ερευνητές, παραγωγοί ταινιών μαζί με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, που δεν αρκούνται σε αυτά που βλέπουν και ακούνε μόνο, θα συναντηθούν για να ανταλλάξουν τις απόψεις τους πάνω σε θέματα που αφορούν τους «κοντινούς μας επισκέπτες».
  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν έρευνες ενώ πολλοί θα είναι αυτοί που θα περιγράψουν τις προσωπικές τους μαρτυρίες για θεάσεις UFO χωρίς να φοβούνται μήπως γίνουν περίγελος.

  Οι διοργανωτές του συνεδρίου υπόσχονται μία εβδομάδα εξερεύνησης, επιμόρφωσης και έμπνευσης. «Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανένα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Εμείς απλά δίνουμε τη δυνατότητα στους ακροατές να ακούσουν πολλά, να γνωρίσουν από κοντά μερικούς από τους πιο σπουδαίους επιστήμονες, να κάνουν νέους φίλους και τελικά να επιλέξουν εκείνοι τι θα πιστέψουν και τι όχι» λέει ο Bob Brown, ένας από τους διοργανωτές του συνεδρίου. Επιπλέον θα μπορούν να κοιτάξουν στους ουρανούς, νε εξετάσουν τα αστέρια και να ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβονται εκεί

Πιέσεις στον Obama να δώσει στην δημοσιότητα τα απόρρητα αρχεία για τα UFO

Όσοι ενδιαφέρεστε να βρείτε τι υπάρχει πέρα από αυτό το πλανήτη, θα βρείτε ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσάς. Οι διοργανωτές του συνεδρίου εγγυώνται να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να διαχειριστεί αυτό που έρχεται. Γρήγορα όλος ο κόσμος θα μάθει ότι δεν είμαστε τόσο μόνοι όσο νομίζουμε.

   αι όλα αυτά γίνονται τη στιγμή που μία ομάδα ερευνητών, που ακούν στο όνομα Paradigm Research Group, ασκούν έντονες πιέσεις στον Πρόεδρο της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα να βάλει ένα τέλος στο «εμπάργκο αλήθειας» που υπάρχει εδώ και 62 ολόκληρα χρόνια γύρω από την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

  Ζητούν από τον πλανητάρχη να φέρει στο φως της δημοσιότητας όλα τα αρχεία που έχει στη διάθεσή της η αμερικάνικη κυβέρνηση και κάνουν λόγο για εξωγήινη ζωή και φαινόμενα UFO. Γιατί τα κρύβουν τόσα χρόνια; Τι φοβούνται;

  Ο Διευθυντής του Paradigm Research Group, Stephen Bessett αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Δεν είναι αποδεκτή η συμπεριφορά της αμερικανικής κυβέρνησης. Δεν το καταλαβαίνουμε αυτό. Η Γαλλία, η Δανία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Σουηδία, η Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες πολλές χώρες έχουν δημοσιεύσει δεκάδες χιλιάδες αρχεία όπου γίνονται εκτενείς αναφορές σε φαινόμενα UFO. Το μήνυμα μας στην αμερικάνικη κυβέρνηση είναι ένα και απολύτως ξεκάθαρο: Εάν δεν αποκαλύψουν οι ίδιοι την αλήθεια, θα το κάνουμε σύντομα εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου