Θα έρθει η μέρα που η γη θα εκλιπαρεί για τη ζωή της. Θα κλαίει με δάκρυα αίματος! Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να την βοηθήσετε ή να την αφήσετε να πεθάνει. Όταν θα πεθάνει θα πεθάνετε και σεις. (John Hollow Horn, Oglala Lakota, 1932)

True or false ?

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010 ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ UFO

Η All News Web ενημερώθηκε ότι στις 14 Μαρτίου αυτού του χρόνου έγινε μια συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με σκοπό να συζητηθεί η πιθανότητα της αποδοχής της πραγματικότητας των επισκέψεων των UFO στη Γη.

Επίσης προκειμένου να πληροφορήσουν τον κόσμο ότι οι μεγαλύτερες κυβερνήσεις του κόσμου μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι έχει ήδη επιτευχθεί επαφή με τουλάχιστον τρεις αλλά μέχρι και εξήντα διαφορετικές  εξωγήινες φυλές.  Η συνάντηση έγινε σε μια άκρως απόρρητη υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση στις ΗΠΑ: Επίσης πιστεύεται ότι ήταν παρόντες, ο αστροναύτης Edgar Mitchell, ο 6ος άνθρωπος που έχει περπατήσει στο φεγγάρι, μαζί με τον πρώην υπουργό Αμύνης του Καναδά και υπερασπιστή της αλήθειας των UFO, Paul Hellyer που διατύπωσαν απόψεις σχετικές με την αποκάλυψη της υπόθεσης των UFO. Επίσης ήταν παρόντες, ο Simon P. Worden του τμήματος ερευνών της ΝΑΣΑ, ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft και ένας αντιπρόσωπος του Βατικανού. Επίσης σαν παρατηρητές έλαβαν μέρος στη συνάντηση, δύο αντιπρόσωποι: της Κίνας και της Ρωσίας.



Η All News Web πρόκειται να κοινοποιήσει κάθε καινούρια πληροφορία γι’ αυτό το θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου