Θα έρθει η μέρα που η γη θα εκλιπαρεί για τη ζωή της. Θα κλαίει με δάκρυα αίματος! Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να την βοηθήσετε ή να την αφήσετε να πεθάνει. Όταν θα πεθάνει θα πεθάνετε και σεις. (John Hollow Horn, Oglala Lakota, 1932)

True or false ?

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Γερμανία: Πολύ χειρότερα των εκτιμήσεων τα στοιχεία για τις παραγγελίες

"Βουτιά" 4% σημείωσαν το Σεπτέμβριο οι βιομηχανικές παραγγελίες στη Γερμανία, στοιχεία πολύ χειρότερα των εκτιμήσεων, καθώς η ανάπτυξη στην Ευρωζώνη επιβραδύνεται σε σχέση με τους υψηλούς ρυθμούς που κατέγραψε νωρίτερα στο έτος.


Η πτώση των παραγγελιών ακολουθεί μια ισχυρή μηνιαία άνοδο 3,5% που κατέγραψαν οι παραγγελίες τον Αύγουστο και παραχωρεί περαιτέρω ενδείξεις πως η γερμανική οικονομική ανάκαμψη κατέβασε σημαντικά ταχύτητες από την περασμένη άνοιξη.

"Η δυναμική της ανοδικής τάσης για τις μεταποιητικές παραγγελίες έχει εξασθενίσει, όπως αναμενόταν μετά την ισχυρή άνοδο στο πρώτο μισό του έτους", ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires ανέμεναν πολύ μικρότερη πτώση των παραγγελιών, της τάξης του 0,4%.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου