Θα έρθει η μέρα που η γη θα εκλιπαρεί για τη ζωή της. Θα κλαίει με δάκρυα αίματος! Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να την βοηθήσετε ή να την αφήσετε να πεθάνει. Όταν θα πεθάνει θα πεθάνετε και σεις. (John Hollow Horn, Oglala Lakota, 1932)

True or false ?

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

"Τα UFO υπάρχουν, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα γι αυτά".

O Jaques Patenet είναι Υπεύθυνος Ομάδας Μελετών και Πληροφοριών για τα αεροδιαστημικά αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα στο Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Ερευνών της Γαλλίας. Το κέντρο αυτό ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ανάπτυξη κάθε είδους διαστημικών δραστηριοτήτων τόσο στη Γαλλία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί στις Pyles και την Μαργαρίτα Τζαγκαράκη, εξηγεί τι μπορεί να είναι αυτά τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα, τι θέλουν από εμάς και γιατί η Γαλλία δεν φοβάται να μιλήσει για θεάσεις ΑΤΙΑ.

Τα γαλλικά αρχεία για τις θεάσεις UFO

Μαργαρίτα Τζαγκαράκη: κ. Patenet, είστε υπεύθυνος ομάδας μελετητών που ασχολούνται με τα αεροδιαστημικά αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα. Ήρθαν στη δημοσιότητα αρχεία που πιστοποιούν την θέαση ΑΤΙΑ. Τι περιλαμβάνουν αυτά τα αρχεία και σε ποια χρονική περίοδο αναφέρονται;

Jaques Patenet: "Τα αρχεία ανήκουν στην ομάδα μελετών για τα αεροδιαστημικά Αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα μία ομάδα που αποτελεί συγκεκριμένη υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Διαστημικών Ερευνών. Όλα αυτά τα αρχεία που έχουμε στα χέρια μας θα τεθούν στη διάθεση του κοινού και προκύπτουν από έρευνες 50 ετών περίπου. Αλλά μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευτεί οι θεάσεις των τελευταίων 20 χρόνων καθώς τα υπόλοιπα δεν είναι ακόμα έτοιμα για να έρθουν στη δημοσιότητα. Πρέπει να αξιολογηθούν κατάλληλα και στη συνέχεια θα δημοσιευτούν κι αυτά."

Μ.Τ.: Πώς καταφέρατε να εξασφαλίσετε αυτά τα αρχεία;

Jaques Patenet:" Αυτά τα αρχεία τα έχουμε συλλέξει γιατί έχουμε ένα πρωτόκολλο με την Εθνική Χωροφυλακή της Γαλλίας και οποιαδήποτε στιγμή παρατηρήσουμε κάποιο φαινόμενο, το αναφέρουμε στη χωροφυλακή, έπειτα ακολουθεί μία προφορική διαδικασία και αυτές οι προφορικές μαρτυρίες αποτελούν τα αρχεία αυτά."

Τι είναι τα Άγνωστα Αντικείμενα που βλέπουν εκατοντάδες μάρτυρες

Μ.Τ.: Δεν είναι πιθανό όλα αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα να είναι αεροσκάφη, δορυφόροι η ακόμα και αερόστατα και όχι ΑΤΙΑ;

Jaques Patenet: "Τα μισά από αυτά τα αντικείμενα έχουν προσδιοριστεί ως αεροπλάνα, αερόστατα, αστέρια. Υπάρχει όμως μία άλλη μερίδα αυτών των θεάσεων που δεν μπορεί να εξερευνηθεί γιατί δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες, και τα υπόλοιπα, περίπου δηλαδή το 25 % αποτελούν αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα. "

Γιατί μας επισκέπτονται UFO...

Μ.Τ.: Ποιες ήταν οι περιγραφές των ατόμων για τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα και για τι πράγμα μιλούσαν ;

Jaques Patenet: "Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες περιγραφές, υπάρχουν διαφόρων ειδών περιγραφές. Κάποιοι λένε ότι αυτά τα αντικείμενα έχουν τη μορφή πούρου, άλλοι ότι μοιάζουν με ιπτάμενο δίσκο, ότι είναι από σίδερο κλπ. Υπάρχουν διάφορες περιγραφές ως προς τη μορφή τους και ως προς το χρώμα τους. Επίσης ότι κινούνται λίγο πολύ με μεγάλη ταχύτητα, κάποια άλλα ότι μένουν ακίνητα, άλλα ότι μετακινούνται πάρα πολύ γρήγορα. Κατά συνέπεια, οι περιγραφές ποικίλλουν. "

Μ.Τ.: Γιατί, κατά τη γνώμη σας, αυτά τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα αποφάσισαν ξαφνικά να μας επισκεφθούν; Ποιες είναι οι προθέσεις τους;

Jaques Patenet: "Δεν έχουμε καμία ιδέα απολύτως. Δεν ξέρουμε τι κάνουν, δεν ξέρουμε πώς είναι αυτά αντικείμενα. Δεν ξέρουμε εάν πρόκειται για αντικείμενα που έρχονται από αλλού, δεν ξέρουμε εάν πρόκειται για γήινες δραστηριότητες που απλά δεν έχουν ερευνηθεί ή εάν πρόκειται για μυστικά προγράμματα… δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα. Για αυτό το λόγο τα ονομάζουμε αγνώστου ταυτότητας."

Διαβάστε στο Β' μέρος της συνέντευξης: "Η αεροπορία γνωρίζει για τα UFO αλλά σιωπά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου