Θα έρθει η μέρα που η γη θα εκλιπαρεί για τη ζωή της. Θα κλαίει με δάκρυα αίματος! Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να την βοηθήσετε ή να την αφήσετε να πεθάνει. Όταν θα πεθάνει θα πεθάνετε και σεις. (John Hollow Horn, Oglala Lakota, 1932)

True or false ?

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πριν από τις 21 Δεκεμβριου 2012 (211212)

Φτάσατε σε αυτήν τη σελίδα για να πάρετε πληροφορίες για αυτή τη μοιραία ημερομηνία της 21 Δεκεμβρίου 2012, εδώ βρίσκεται μια περίληψη των γεγονότων προβλέψιμη, με δεδομένη την τρέχουσα κατάσταση των επιστημονικών γνώσεων :

-- Αστεροειδών, ίσως ακόμη και ένα νέο πλανήτη κρυφά προς το παρόν στην τροχιά της Γης, θα κτυπήσει τον πλανήτη μας εκείνη την ημέρα.

-- Ternary αριθμητικό σύστημα: Το δυαδικό σύστημα πλησιάζει στο τέλος της (παράδειγμα: μπλε-ray DVD) ternary συστήματος θα παρέχεται από εξω-επίγεια και θα φέρουν την επανάσταση και να ενημερώσετε όλους τους επιστημονικούς και μαθηματικές γνώσεις που έχουν αποκτηθεί μέχρι σήμερα.
-- Μια δραστηριότητα υπερβολικού ήλιου θα καταστρέψει όλα μας τα συστήματα επικοινωνιών (αν δεν συμβεί αυτό η 21 12 2012, αλλά θα αρχίσει πριν)
-- Ο πλανήτης Αφροδίτη θα διαμετακόμισης για τελευταία φορά κατά τη διάρκεια αυτού του αιώνα μας στον ουρανό.
-- Θα υπάρξουν πολλές φυσικές καταστροφές, οι καταιγίδες, πλημμύρες, σεισμούς και σούπερ ηφαίστειο (αυτό δεν συμβεί η 21 12 2012, αλλά θα αρχίσει πριν)
-- Θα υπάρξουν πολλοί πόλεμοι (αυτό δεν θα συμβεί ότι το 21 12 2012, αλλά θα αρχίσει πριν)
-- Η Γη θα αλλάξει τον άξονα.
-- Οι δεκατρείς κρανίων κρυστάλλινα Μάγια (πραγματοποιηθεί στο δέκατο ένατο αιώνα) θα εκδώσει ένα μήνυμα στις 21 Δεκεμβρίου 2012, εάν είναι όλα μαζί.
-- Τα μαγνητικά πεδία της Γης, θα αντιστραφεί.
-- Το επιπλέον γη θα κατέλθει στη Γη και θα λάβει τις καλύτερες ανάμεσά μας (τελικά καλή είδηση)
- Γη θα αφήσει την τροχιά και παρασύρονται στο σύμπαν για 26.000 χρόνια (μάλλον απίθανο).
- Μετά την οικονομική κρίση, τα χρήματα θα έχουν μεγαλύτερη αξία και τις ανταλλαγές θα είναι με κέλυφος, είναι προτιμότερο να τα αποθέματα οστρακοειδών τώρα.

Πώς μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι όλα αυτά είναι αλήθεια;
-- Maya prophesied εκδηλώσεις για τη γη από την εν λόγω ημερομηνία η οποία αντιστοιχεί στο τέλος του ημερολογιακού τους.
-- Πολλοί κύκλο (σχέδια γίνουν σε τομείς που καλλιεργούνται από αστείο επιπλέον επίγεια) είναι ειδοποιήσεις μηνυμάτων.
-- Nostradamus μιλά ο prophecies.
-- Η Βίβλος επίσης αναγγέλλει το τέλος του κόσμου.
-- Πολλές θρησκείες μιλούν για την εκδήλωση αυτή.

Οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες από το τέλος του κόσμου, της 21 Δεκεμβρίου 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου