Θα έρθει η μέρα που η γη θα εκλιπαρεί για τη ζωή της. Θα κλαίει με δάκρυα αίματος! Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να την βοηθήσετε ή να την αφήσετε να πεθάνει. Όταν θα πεθάνει θα πεθάνετε και σεις. (John Hollow Horn, Oglala Lakota, 1932)

True or false ?

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Φορτηγά στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού

Στους ελληνικούς δρόμους μπορεί να βλέπουμε ό,τι στραβό και ανάποδο μπορεί να φανταστεί κανείς,
 όμως μάλλον και στο εξωτερικό τα πράγματα δεν πάνε… πίσω. Όπως θα δείτε στο video που δημοσιεύουμε παρακάτω, μία ομάδα φορτηγατζήδων, θέλοντας – προφανώς – να «κόψει» δρόμο, αποφάσισε να κινηθεί αντίθετα στον δρόμο. Όχι σε κάποιον απλό επαρχιακό αλλά σε εθνικό οδικό δίκτυο!


Δείτε το απίστευτο video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.




Πηγή Zougla.gr

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επανάσταση στις μοτοσικλέτες… ετοιμάζει η Honda


Στη διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας του Μιλάνο η Honda θα παρουσιάσει μία νέα πρωτότυπη μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιεί κινητήρα V4. Στην εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα εμφανίζεται το μοναδικής σχεδίασης, μπροστινό τμήμα της μοτοσικλέτας, με το αιχμηρό fairing που προσφέρει, ξεχωριστή εμφάνιση αλλά και καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Παράλληλα διαφαίνεται η δυνατότητα μετακίνησης του πίνακα οργάνων πού δημιουργήθηκε ώστε να προσαρμόζεται στον σωματότυπο του αναβάτη αυξάνοντας το οπτικό του πεδίο χωρίς να αποσπάται η προσοχή του. Αυτή η μοτοσικλέτα ανήκει στην κατηγορία μεγαλο-μεσαίων κυβικών και αποτελεί μια νέα συναρπαστική προσέγγιση που είναι συνδυασμός από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των δημοφιλέστερων κατηγοριών. Έχει την ευελιξία και τις επιδόσεις μιας μοτοσικλέτας naked, την όρθια θέση μίας ON-OFF, την άνεση μιας Touring και την επιθετική όψη των μεγάλων adventure μοτοσικλετών.
Η αποκάλυψη θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου ημερομηνία όπου θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διάθεσή της μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών Honda.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου